TAJEMSTVÍ ÚSPĚŠNÉHO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: JAK SE PŘIPRAVIT S NEZÁVISLÝM ODBORNÍKEM 

Vstupujete do důležitého výběrového řízení a chcete se ukázat v tom nejlepším světle? Připravujete se na životní změnu a potřebujete znát svůj psychologický profil? Jmenuji se Šárka Debrecenyi, jsem psycholog a zaměřuji se na přípravu uchazečů, kteří potřebují excelovat ve výběrových řízeních. Společně můžeme odhalit Vaše schopnosti a zajistit, že Vás nic nepřekvapí. 

Proč je zacílená příprava klíčová? 

Určitě jste už zjistili, že ve výběrovém řízení Vás čeká psychologické testování a pohovor s psychologem. Mnoho uchazečů se právě této části obává.  

Na internetu najdete spoustu psychotestů, které často uchazeči zkoušejí ve snaze si pomoct. Bohužel, neodborné vyhodnocení bývá velmi zkreslené i nesprávné. Internetové sebetestování Vás hlavně může poškodit v ostrém výběrovém řízení a Vy neuspějete. To už je lepší jít na výběrka bez této internetové “sebepřípravy”. Anebo, můžete se pustit do zacílené přípravy a zkusit to zrovna se mnou. Jako zkušená psycholožka Vám nabídnu odbornou analýzu Vašeho osobnostního profilu, která je přesná, konkrétní a důvěrná

Pomůžu Vám připravit se po psychické stránce na to, co Vás čeká, a poskytnu Vám detailní zpětnou vazbu, abyste přesně věděli, na co se zaměřit.  

Jak spolupráce se mnou probíhá? 

  1. Komplexní psychotesty: Projdete řadou profesionálně sestavených psychologických testů, které simulují reálné testování ve výběrovém řízení. 
  1. Detailní analýza: Získáte detailní zpětnou vazbu na Vaše výsledky. Budeme spolu hledat Vaše silné a slabé stránky a přizpůsobíme přípravu na míru Vašim potřebám. 
  1. Doporučení a plán: Na základě výsledků Vám doporučím konkrétní kroky, jak se zlepšit a připravit na výběrové řízení. 
  1. Nácvik pohovoru: Společně procvičíme pohovor s psychologem, abyste byli připraveni na všechny možné otázky a situace. 

Výhody odborné přípravy 

  • Odbornost: Vaše výsledky budou posuzovány psycholožkou s dlouholetými zkušenostmi. 
  • Důvěra: Naše konzultace jsou diskrétní a výsledky jsou pouze Vaše. 
  • Sebevědomí: Díky přípravě budete vědět, co čekat a jak se pořádat se stresem. 

Nedovolte, aby Vás něco zastavilo! 

Narůstající nároky pracovního trhu a nesprávná interpretace psychotestů mohou poškodit Váš obraz. Neponechávejte nic náhodě. Připravte se s profesionálem a získejte nezávislý psychologický profil, který Vám poskytne jasný přehled o tom, kdo jste a co můžete nabídnout. 

Chcete-li se připravit na výběrové řízení, neváhejte mě kontaktovat na tel. 601 563 143 nebo vyplňte kontaktní formulář: 

Upozornění: Mé služby jsou zaměřené na rozvoj kognitivních schopností a posílení psychické odolnosti, nejsou tedy v rozporu s etickým kodexem ani morálními hodnotami odborné psychologické praxe. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *