PŘIPRAVTE SE NA VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ S PSYCHOTESTY NANEČISTO! 

Máte před sebou výběrové řízení do armády nebo jiné prestižní složky? Víte, že psychotesty jsou jedním z klíčových faktorů, které rozhodnou o Vašem úspěchu? Nenechte nic náhodě a připravte se s profesionální pomocí. Jsem psycholožka Šárka Debrecenyi a nabízím Vám unikátní možnost vytrénovat se po psychické stránce. 

Proč jsou psychotesty tak důležité? 

Určitě jste už zjistili, že ve výběrovém řízení Vás čeká psychologické testování a pohovor s psychologem. Mnoho uchazečů se právě této části obává. A právem. Ne každý může uspět. Proto je to výběrové řízení.  

Na internetu je k dispozici mnoho a mnoho testů a metod, které často uchazeči zkoušejí ve snaze si pomoct. Bohužel,

bez odborného vyhodnocení a vybrání vhodného testu si tím naopak škodíte, a získáváte mylné informace o sobě samém. Navíc v ostrém výběrovém řízení Vás neodborně provedené testování může poškodit a Vy v den D neupějete. 

Natrénovat fyzičku pro fyzické testy je jedna věc, ale co moje psychika? Jde to nějak? Ano. Věřte, že i naše kognitivní schopnosti lze posilovat a psychickou odolnost trénovat. Psychologické testování, laicky “psychotesty” jsou navrženy tak, aby odhalily Vaše osobnostní a kognitivní schopnosti – od analytického myšlení, přes rozhodovací schopnosti, až po reakce na stresové situace.  

Připravím Vás na to, co Vás čeká, a poskytnu Vám detailní zpětnou vazbu, abyste přesně věděli, na co se zaměřit. 

Jak psychotesty nanečisto probíhají? 

  1. Komplexní sada testů: Absolvujete sadu odborně sestavených testů, které simulují reálné testy používané ve výběrových řízeních.  
  1. Individuální vyhodnocení: Po dokončení testů obdržíte podrobné vyhodnocení. Identifikujeme Vaše silné stránky i oblasti k vylepšení. Na základě výsledků Vám poskytnu konkrétní doporučení, jak se dále připravovat. 
  1. Praktická Příprava: Kromě samotného testování Vám nabídnu i konkrétní tipy a triky, jak se efektivně připravovat na omezený časový rámec a jak zvládnout případný stres během skutečných testů. 

Výhody psychotestů nanečisto 

  • Realismus situace: Zažijete autentický pocit, jako byste byli skutečně na testech, což Vám pomůže zvládat stresovou situaci lépe. 
  • Odhalení slabin: Identifikujeme oblasti, kde můžete mít mezery, a společně je posílíme. 
  • Konkurenční výhoda: Budete mít náskok před ostatními uchazeči díky důkladné přípravě. 
  • Odborné vedení: Vaše výsledky jsou hodnoceny odborníkem s dlouholetou praxí, což zaručuje jejich přesnost a relevantnost. 

Přenechejte to mě 

Jsem Šárka Debrecenyi a nabízím Vám odbornou pomoc, která Vás připraví na výběrové řízení. Ušetříte si spoustu nervů a zvýšíte své šance na úspěch. Online spolupráce se mnou Vám poskytne maximální flexibilitu a pohodlí, přičemž výsledky jsou přísně důvěrné a sdílené pouze s Vámi. 

Chcete-li mít jistotu, že jste maximálně připraveni na svůj velký den, neváhejte a zarezervujte si konzultaci se mnou. 

Pro více informací nebo pro domluvení konzultace mě kontaktujte na tel. 601 563 143 nebo vyplňte kontaktní formulář.  

Upozornění: Mé služby jsou zaměřené na rozvoj kognitivních schopností a posílení psychické odolnosti, nejsou tedy v rozporu s etickým kodexem ani morálními hodnotami odborné psychologické praxe. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *